Profi videók mobillal

Gyárts profi videókat mobillal!

A 2020-as év rengeteg kihívást hozott. Drasztikusan átformálta rengeteg kis- és középvállalkozás életét, hiszen majd’ minden nap a fennmaradásért kell küzdeni. Ebben segít Neked videós tananyagunk:

Megtanulhatod,

  • miért ennyire fontos, hogy jó minőségű videókat gyárts,
  • milyen alapvető eszközökre lesz szükséged a DIY videók készítése során,
  • milyen beállításokat használj, hogy jó minőségű eredményt kapj,
  • milyen felületeken teheted közzé a tartalmadat és azt is,
  • hogyan spórolhatsz rengeteg pénzt, ha magad gyártod a tartalmat!

Gyakorlati kézikönyv online videók készítéséhez.

Ha már eddig legörgettél, valószínűleg téged is érdekel, hogyan faraghatsz le a tartalomgyártás költségeiből? 

Nem mindenkinek van lehetősége arra, hogy szakember segítségét vegye igénybe videós anyagok gyártásához. Sok esetben viszont nincs is szükség arra, hogy évtizedes tapasztalattal, profi felszereléssel rendelkező hozzáértők gyártsanak Neked tartalmakat. 

A videózás ma már egy mindennapos dolog, hiszen egy szülinapon, a nyaraláson vagy egy koncerten Te is előkapod a mobilodat és megnyomod a REC gombot. Miért ne használnád ezt arra, hogy támogasd az értékesítést?!

Ez a tananyag nem könnyű. Számtalan olyan elméleti anyagot tartalmaz, ami első ránázásre felesleges, csakhogy, pont ezek különböztetik meg a minőségi tartalmat a gagyitól. Az elméleti anyagokon túl gyakorlati útmutatást is kapsz a fényekkel, beállításokkal kapcsolatban, sőt, azt is megtanulhatod, az egyes felületeknek milyen elvárásaik vannak. Ez nem egy 10 oldalas e-book, nem egy “önsimogató” eszköz, amitől majd úgy érzed, hogy mindent megtettél.

Ez egy 40 oldalas gyakorlati útmutató az alapoktól a megvalósításig olyanok számára, akik szeretnék kézbe venni a videós tartalomgyátást.

Mit találsz az anyagban?

Röviden: mindent, ami a mobilvideózáshoz kell.

Kicsit bővebben: ebben az anyagban összeszedtük a legfontosabb elméleti és gyakorlati tudnivalókat, valamint illusztrációk és videók segítségével mutatjuk be, hogyan használhatod a megszerzett tudásodat a gyakorlatban.

Azt gondolod, hogy videók nélkül is sikeresen kommunikálhatsz? Inkább szórólapokat nyomtatsz, mint reklámfilmet forgatsz? Ebből a tananyagból megtudod, miért kell egyre nagyobb hangsúlyt fordítani a videók készítésére, és persze azt is, hogyan használhatod azokat a saját vállalkozásod kommunikációjában!

Videók készítése mobiltelefonnal

Leírás

Ebben az anyagban gyakorlati útmutatót találsz az online videók készítéséhez. Talán elsőre ijesztően hangzik, de hidd el, egy kis gyakorlással könnyedén és gyorsan készíthetsz a követőid számára izgalmas és befogadható tartalmakat.

Terjedelem: 43 oldal
Formátum: letölthető interaktív PDF

9.990 Ft

Az elméleti áttekintést követően tematikus fejezeteken keresztül igyekszem neked bemutatni, mire van szükséged ahhoz, hogy a kommunikációdban egyre több videót használhass.

Megismerkedhetsz

  • a videók technikai hátterével,
  • a szükséges eszközökkel, valamint
  • a forgatás rejtelmeivel is.

Ne feledd, a videózás egy alkotói folyamat! Rengeteg szabályról tanulhatsz majd a fejezetekben, de ezek csak iránymutatók, alapok, melyek elsajátítása után már kedved szerint viheted képernyőre az elképzeléseidet!

A kedvenc felületeid sajátosságait is megismerheted! Megnézzük, milyen feltételeknek kell megfelelni a Facebook, a YouTube vagy az IGTV csatornákon.

Vélemények

Bevallom, először úgy álltam neki, hogy ez egy TANANYAG, mert ez a neve. Aztán amikor elolvastam az első fejezetet, majd a következőt, azon vettem észre magam, hogy kiváncsian várom mit rejt a következő fejezet, pedig én alapvetően egy rövid, videós tutoriált kerestem.

Könnyen emészthető, pont annyi tudást ad (nem többet, nem kevesebbet) ami kell egy videós tartalom elkészítéséhez és nincs teletűzdelve olyan információkkal és kifejezésekkel, amitől egy kezdő megijed és könnyen elveheti a kedvét az olvasástól.

Ajánlom mindenkinek aki gyorsan és jól szeretne videós tartalmakat gyártani.

Móni

Rituál Masszázs

Pont annyira részletes, amennyire szükséges! Kezdőként is segít, hova kattints, mire figyelj, mi legyen benne és mi ne legyen benne.
Ezért ajánlom jó szívvel azoknak az orvosoknak, akik nem tudnak profi csapatot fenntartani, mégis látják, hogy szükség van videós tartalomra.
Orsi

Fogászati kommunikáció

Velük már dolgoztunk