Kapcsolat

Csak bátran!

Vedd fel velünk a kapcsolatot sz űrlap segítségével! Ne aggódj, rossz kérdés nem létezik, így bátran írj nekünk! Ha nem szereted az űrlapokat, az alábbi elérhetőségeken is utolérsz!

Email

info@fatflamingo.hu

Phone

+36 30 261 2652

Adatvédelem

Készen állsz a fejlődésre? Vágj bele!

Válogass online tananyagaink közül és sajátítsd el a legszükségesebb készségeket annak érdekében, hogy a vállalkozásod még sikeresebb legyen!

Gyakran ismételt kérdések online tananyagokra vonatkozóan

GYIK

Milyen tananyagokat találok az oldalon?

Igyekszünk folyamatosan bővíteni az elérhető tananyagok listáját. Jelenleg szövegírásról, grafikák készítéséről és a videózásról találsz tananyagokat, de ha valamit nagyon szeretnél és úgy véled mi segíthetünk, írd meg nekünk és igyekszünk rendelkezésedre állni!

Mennyibe kerülnek a tananyagok?

Online tananyagaink árát igyekszünk a legalacsonyabb szintent tartani, hiszen nem célunk a nyerészkedés. Ha nehéz helyzetben vagy és ingyenes tananyagra lenne szükséged, vedd fel velünk a kapcsolatot, találjunk együtt egy ideális megoldást!

Később is hozzáférek a megvásárolt tananyagokhoz?

Igen, a megvásárolt tananyagokat bármikor elérheted, hiszen azokat e-mailben küldjük el neked. Bízunk benne, hogy nem teszed közzé, hiszen sokat dolgoztunk azon, hogy ezek a tananyagok elkészüljenek!

Elakadtam a tanulásban, kitől kérhetek segítséget?

Ne aggódj, az info@fatflamingo.hu e-mail címen bármikor kérhetsz segítséget, igyekszünk a lehető leghamarabb válaszolni!

Mi a garancia, hogy nem bullshit, amit árultok?

Garancia nincs, csak az évek alatt megszerzett tapasztalatunk. Azok a tananyagok, melyeket ezen az oldalon megvásárolhatsz, egytől egyig szakértők munkája, így biztos lehetsz abban, hogy nem mondanak hülyeséget.

Csalódtam, kérem vissza a pénzem!

Sajnáljuk, hogy nem vagy elégedett a tananyagainkkal, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot az info@fatflamingo.hu címen!

Digitális analfabéta vagyok, mit tegyek?

Igyekeztünk mindenki számára érthető nyelvezettel megfogalmazni az anyagainkat, de ha valamit nem értesz, vedd fel velünk a kapcsolatot és segítünk!

+36 30 261 2652

info@fatflamingo.hu