Oldal kiválasztása

Kapcsolat

Csak bátran!

Vedd fel velünk a kapcsolatot sz űrlap segítségével! Ne aggódj, rossz kérdés nem létezik, így bátran írj nekünk! Ha nem szereted az űrlapokat, az alábbi elérhetőségeken is utolérsz!

Phone

+36 30 261 2652

Adatvédelem

Készen állsz a fejlődésre? Vágj bele!

Válogass online tananyagaink közül és sajátítsd el a legszükségesebb készségeket annak érdekében, hogy a vállalkozásod még sikeresebb legyen!

Gyakran ismételt kérdések online tananyagokra vonatkozóan

GYIK

Milyen tananyagokat találok az oldalon?

Igyekszünk folyamatosan bővíteni az elérhető tananyagok listáját. Jelenleg szövegírásról, grafikák készítéséről és a videózásról találsz tananyagokat, de ha valamit nagyon szeretnél és úgy véled mi segíthetünk, írd meg nekünk és igyekszünk rendelkezésedre állni!

Mennyibe kerülnek a tananyagok?

Online tananyagaink árát igyekszünk a legalacsonyabb szintent tartani, hiszen nem célunk a nyerészkedés. Ha nehéz helyzetben vagy és ingyenes tananyagra lenne szükséged, vedd fel velünk a kapcsolatot, találjunk együtt egy ideális megoldást!

Később is hozzáférek a megvásárolt tananyagokhoz?

Igen, a megvásárolt tananyagokat bármikor eléred a Fiókom menüpontból!

Elakadtam a tanulásban, kitől kérhetek segítséget?

Használd a jobb alsó sarokban lévő messengert, vagy a Kapcsolat oldalon az űrlapot.

Mi a garancia, hogy nem bullshit, amit árultok?

Garancia nincs, csak az évek alatt megszerzett tapasztalatunk. Azok a tananyagok, melyeket ezen az oldalon megvásárolhatsz, egytől egyig szakértők munkája, így biztos lehetsz abban, hogy nem mondanak hülyeséget.

Csalódtam, kérem vissza a pénzem!

Sajnáljuk, hogy nem vagy elégedett az online tananyagainkkal, de pénz visszafizetésére sajnos nincs lehetőség az anyagok alacsony ára miatt.

Digitális analfabéta vagyok, mit tegyek?

Igyekeztünk mindenki számára érthető nyelvezettel megfogalmazni az anyagainkat, de ha valamit nem értesz, vedd fel velünk a kapcsolatot és segítünk!

+36 30 261 2652