Üdvözlünk!

FatFlamingo

Üdvözlünk a FatFlamingo digitális kreatív ügynökség weboldalán! Vedd fel velünk a kapcsolatot, vagy válogass online tananyagaink közül!

Rólunk

2017 óta

Kis- és középvállalkozásoknak nyújtunk teljeskörű marketing támogatást. Nem kenyerünk a multi-gondolkodás, szeretünk gyorsan és hatékonyan dolgozni. Tudjuk, hogy nem könnyű egy vállalkozás élete, éppen ezért igyekszünk a “kecske is jól lakik és a káposzta is megmarad” elvén keresztül szerződni ügyfeleinkkel.

Készítünk weboldalakat, grafikákat, videókat, de ami talán a legfontosabb, hogy javítjuk a vállalkozásodról kialakított összképet.

misszió

Abban hiszünk, hogy

nem kell havonta százezreket költeni egy ügynökségre. Hisszük, hogy kellő türelemmel az ügyfelünknek is átadhatjuk azt a szemléletmódot, ami a hatékony online kommunikációhoz kell.

eszközeink

Úgy dolgozunk, hogy

közben folyamatosan kapcsolatban állunk az ügyfeleinkkel. Szeretjük, ha a dolgok “önjáróak”, így pl. az általunk épített weboldalt Te kezeled, az SOS grafikákat te készíted, és videózni is megtanítunk.

Szolgáltatásaink

Nem értünk mindenhez, de ismerjük azt, aki igen

A mai világban nélkülözhetetlen a specializáció. Ennek megfelelően mi sem értünk mindenhez. Van viszont egy kipróbált szakemberekből álló szociális hálónk, így ha mi nem is, közülük valaki biztos tud segíteni.

weboldalkészítés

arculati és egyéb grafikák

közösségi oldalak kezelése

PPC kampányok

Fiatalok vagyunk, de van már pár év a hátunk mögött. Végzettség helyett a tapasztalatban hiszünk.

eddigi ügyfél

év tapasztalat

befejezett projekt

Tanulni szeretnél? Mutatjuk, hogy kezdj neki!

Online Tananyagok

Nem kell mindenhez érteni. Minimális rálátás azonban szükséges az egyes területekre annak érdekében, hogy észrevedd, ha átvernek. Megvásárolható tananyagainkból alapvető készségeket sajátíthatsz el, amiket aztán hatékonyan használhatsz a kommunikációdban.

Használd ki az időd!

Használd ki az otthon töltött időd és tanulj meg új készségeket! Készíts grafikákat, írj lehengerlő szövegeket, vagy forgass otthon, akár egy igazi szakértő!

+36 30 261 2652

info@fatflamingo.hu