Fogfeltöltés

Mosolymegújítás két alkalom alatt. A fogfeltöltés biztos választás, ha olyan fogászati héjat szeretne, ahol nem kell csiszolni a fogakból!

Online bejelentkezés

A fogfeltöltés egy rendkívül innovatív fogászati eljárás, ahol úgy tudjuk megújítani az Ön mosolyát, hogy az egészséges, ép foganyaghoz nem nyúlunk hozzá. Évek óta kerestünk egy olyan megoldást, amely egyszerre időtálló és non-invazív, azaz a lehető legkevésbé terheli a szervezetet. A fogfeltöltés mindezt egyszerre tudja a tőlünk megszokott, magas minőségben!

Mikor érdemes a fogfeltöltés mellett döntenie?

 • A fogfeltöltés során egyáltalán nem csiszolunk el a meglévő, ép foganyagból. 
 • Mindössze két rendelői látogatás szükséges hozzá.
 • A csiszolásmentes héj technika teljesen fájdalommentes eljárás. Garantáljuk, hogy sem a kezelés közben, sem utána nem fog fájdalmat érezni. 
 • A fogfeltöltés anyagilag is kedvezőbb, mint a porcelán héj technika
 • Szinte azonos eredményt tudunk elérni a fogfeltöltéssel, mint a kerámia héjakkal. 
 • Nagy előnye, hogy könnyen javítható, ha valamilyen okból megsérülne az elkészült héj.

Mikor nem ajánljuk a fogfeltöltés technikát?

 • A fogfeltöltés, ahogy az a nevében is benne van, plusz anyag hozzáadásával jár. Csak olyan esetekben használható, amikor a tökéletes mosoly érdekében hozzá kell adni a foghoz. 
 • A porcelán héj egy rendkívül tartós megoldás, akár évtizedekig problémamentesen lehet vele élni. A fogfeltöltés várható élettartama ennél rövidebb, kb. 5-6 év. 
 • A féléves kontrollidőpontokat nem szabad kihagyni vele! Ahhoz, hogy valóban ragyogjon a kívánt mosoly, évente kétszer érdemes átpolírozni a csiszolásmentes héjat. Ezt kihagyva az eredmény sajnos mattulni fog. 

Mosolymegújítás fogfeltöltéssel

Fogfeltöltés előtte-utána: Krisztián átalakulása
Fogfeltöltés előtte-utána: Krisztián átalakulása

Rólunk mondták

Évek óta lelkesen járok hozzájuk, különösen Dr. Nagy Zsolthoz. Fájdalommentes, gyors kiszolgálás, biztonságban érzem magam és mindig a lehet legteljeskörűbb tájékoztatást kapom a lehetőségeimről, következő lépésekről. Csak ajánlani tudom mind a doktor urat, mind a rendelőt.

Veress Luca

Korszerű technika, szakértőkből álló csapat, mindig igényes és kompromisszum mentes munka. Mindenféle komoly dologgal is foglalkoznak amit mezei fogorvosok nem szoktak bevállalni. Több orvos is dolgozott a fogaimon, mindegyik a szakterületének megfelelően kiváló munkát végzet, több mint egy éve nem volt fogászati problémám miután rendbe raktak.

Birtalan Előd

Hogyan zajlik a fogfeltöltés a rendelőben?

 1. Az első alkalommal felmérjük a fogazat állapotát. Amennyiben a technika alkalmazható, elkészítjük a portréfotókat és a digitális lenyomatot. 
 2. Nálunk a Mosolytervezés egy kihagyhatatlan lépés a munkafolyamatban, így a diagnosztikai adatok alapján elkészítjük a várható végeredményt. Ezt Önnel is egyeztetjük.
 3. Az így kapott számítógépes mintára smile design tervet, és 3D nyomtatásra alkalmas modellt készítünk fogtechnikus kollégánk közreműködésével.  
 4. 3D nyomtató segítségével kinyomtatjuk a modellt, és elkészítjük a leendő fog vázát. 
 5. A második találkozónk alkalmával ezt a szilikon sablont használjuk, amit felhelyezünk a fogakra. Ez a szilikon sablon garantálja, hogy a kompozit felveszi a megtervezett fogformát és mivel a szilikon átlátszó, ezért azon keresztül lámpázzuk meg, hogy megkössön. 
 6. A folyamat végén a szilikon sablont levesszük és átpolírozzuk a fogakat, hogy ragyogó végeredményt kapjunk.

Úgy érzi, a fogfeltöltés jelentené a megoldást a problémáira? Kérjen időpontot konzultációra:

Online bejelentkezés

Adatvédelem

1 + 1 =

||divi||400

Kapcsolat

1015 Budapest, Csalogány u 26.

+36309605255
differental.hu
info@differental.hu