Fogfehérítés

A fogak elszíneződésének hátterében számos tényező állhat, de leggyakrabban az elfogyasztott ételeinkben, italainkban és rossz szokásainkban kell keresni a fő okot. A fog elszíneződését okozhatja a kávé, tea, kóla rendszeres fogyasztása, valamint a dohányzás is sárguló mosolyt eredményezhet.

Online bejelentkezés

Az eredeti fogszínünket a genetikai adottságaink határozzák meg, épp ezért lehet, hogy valakinek világosabb, mások fogának viszont sötétebb az alapszíne. Az elszíneződött fogak fehérségét akár egy óra alatt is visszaállíthatjuk rendelőnkben.

A fogfehérítés folyamata

  1. Első lépésként előkészítjük a fogakat a beavatkozásra: a lerakódott fogkövet eltávolítjuk egy dentalhigiéniai kezelés során. A beavatkozáshoz ultrahangos depurátort, homokfúvót és polírozópasztát használunk. A kezelés teljesen fájdalommentes.
  2. Ha a páciensnek van szuvas foga, vagy rosszul záró tömése akkor azt is idejében ellátjuk.
  3. A fehérítő termékcsaládok közül az amerikai Beyond Max rendszert használjuk. Először felhelyezünk a páciens ínyére egy védő anyagot, ami meggátolja, hogy a fogfehérítő anyag érzékeny területre kerüljön.
  4. Ezután a fogfehérítő anyagot is felhelyezzük a fogsorra. Ezt 2 ciklusban, egyenként 20 percig hideglámpás LED fényforrás segítségével aktiváljuk.
  5. A kezelés végén a maradék fogfehérítő anyagot és az ínyvédőt is eltávolítjuk.
Fogfehérítés folyamata / Differental Fogorvosi Rendelő

Rendelőnkben lehetőség van a gyökérkezelt elszíneződött fogak belső fehérítésére is.

 

Sokan tartanak a fogfehérítés kezeléstől, pedig egyáltalán nem károsítja a fogzománcot, cserébe láthatatlanná teszi azokat a fogproblémákat, amik miatt eddig nem mert mosolyogni! A kezelés után esetenként fennálló fogérzékenység maximum 24 órán belül elmúlik.

Online bejelentkezés

Adatvédelem

9 + 15 =

Kapcsolat

1015 Budapest, Csalogány u 26.

+36309605255
differental.hu
info@differental.hu