Fémmentes korona

A Differental fogorvosi rendelőben a lehető legkorszerűbb digitális megoldásokkal dolgozunk annak érdekében, hogy pácienseink akár aznap megkaphassák új fogászati koronájukat.

Online bejelentkezés

A fogászatban használt anyagok a technológiával együtt folyamatosan fejlődnek, így ma többféle fémmentes fogpótlás közül tud választani. Azon túl, hogy ezzel a megoldással sokkal természetesebb eredményt tudunk elérni, allergiát sem képes okozni, szemben a mostanáig népszerű fémkerámia pótlásokkal.

Rendelőnkben főként cirkóniummal és teljes kerámia pótlással dolgozunk. Ezek az alapanyagok fényáteresztő képességüknek köszönhetően megszólalásig hasonlítanak az eredeti foghoz. A különböző gyártási és festési technikáknak köszönhetően olyan mikrobarázdákat és élethű színeket tudunk létrehozni, ami másolja a valódi fog felépítését.

A fogászati korona elkészítéséhez ideális esetben egyetlen alkalom is elég, ha a páciens szájüregi állapota megfelelő. Az azonnali fogpótlás általában szóló fogak esetén kivitelezhető.

Mosolymegújítás fémmentes koronával

Előtte-utána: Hiányzó fogak pótlása / Differental Fogorvosi Rendelő

Így készül a fémmentes fogászati korona

  1. Első lépésként mosolytervező szoftver segítségével megtervezzük a készülő fogpótlás formatervét (frontfogak esetén).
  2. Utána helyi érzéstelenítésben előkészítjük a fogat a koronához.
  3. Egy speciális 3D szkennerrel szájon belül – külső lenyomat anyag használata nélkül – digitalizáljuk a területet, majd szoftverrel elkészítjük a végleges korona tervét.
  4. Marógép segítségével egy kerámiatömbből egy speciális 3D előállítási folyamat során kifaragjuk a végleges koronát, majd azt egy festőkészlet segítségével karakterizáljuk és kerámiakályhába helyezve kész állapotúra égetjük.
  5. Utolsó lépésként beragasztjuk a kész koronát.
Fémmentes korona / Differental Fogorvosi Rendelő

A digitális tervezésnek köszönhetően fogtechnikus nélkül, pár óra alatt elő tudjuk állítani a fogászati koronát. Kiküszöbölhetőek így azok a gyártástechnológiai hibák, amik a hagyományos munkafolyamat során keletkeznek, ráadásul precízebb, gyorsabb előállítást tesz lehetővé pácienseink számára.

ONLINE BEJELENTKEZÉS

Rólunk mondták

Csak a Differentalhoz! Nagy döntés, melyet több, mint 10 év alatt csak mellette tudtam meghozni! Őszintén hálás vagyok azért, hogy az első pillanattól kezdve hatalmas bizalmat tudtam érezni Dr. Nagy Zsolt és a csapata iránt.

Minden percben bebizonyosodott, hogy ebben a nyugodt, harmonikus közegben és összhangban a legminőségibb munkát kapom az extra modern technológiával és precíz munkavégzéssel. Egy kényelmes, tökéletesen illeszkedő, szép cirkon koronát kaptam nagyon rövid idő alatt, fájdalommentesen. Köszönöm még egyszer!

Zilizi Réka

Eddigi életem úgy telt, hogy rettegtem már a fogorvos gondolatától is, ami sajnos a fogaimon is meglátszott. A Differental rendelőjébe krízis helyzetben, erősen begyulladt foggal egy barátom közbenjárásával érkeztem.

Dr Nagy Zsolt és Kedves asszisztense Adrienn tíz perc leforgása alatt elfeledtette velem az összes traumát, amit az eddig általam felkeresett fogorvosi rendelőkben szedtem össze. Azóta már a hatodik kezelésen is túl vagyok, amit mindössze nyolc hét leforgása alatt hoztunk össze! Újra merek rendesen nevetni, kezd helyreállni az önbizalmam, amiért nagyon hálás vagyok!

Modern, profi csapat! Mindenkinek csak ajánlani tudom a Differentalt!

Farkas Zoltán

Online bejelentkezés

Adatvédelem

9 + 4 =

||divi||400

Kapcsolat

1015 Budapest, Csalogány u 26.

+36309605255
differental.hu
info@differental.hu