Esztétikai fogászat

A digitális megoldások az esztétikai fogászati kezeléseket egy egészen új szintre emelték. Köszönhetően fogorvosi rendelőnk felszereltségének ma már minden esetben előre tudjuk vizualizálni a várható végeredményt.

A különböző esztétikai kezelések egyre gyakoribb igényként merülnek fel pácienseink részéről, mert tudják, hogy egy rendezett mosoly mennyit ad a magabiztos, sikeres megjelenéshez. Épp ezért rendelőnkben számos esztétikai fogászati kezeléssel várjuk pácienseinket.

Esztétikai fogászati kezelések - héjak / Differental

Héjak

A héjkerámia tulajdonképpen egy kontaktlencséhez hasonló vékony kis kerámia lemezke, amit mi egy biokompatibilis anyagból – egy speciális lítium-diszilikát alapú kerámia anyagból készítünk. Ezt a kis lemezkét ragasztjuk rá a fog külső felületére, ezzel tudjuk megújítani vagy akár teljesen átalakítani a hozzánk fordulók mosolyát.

A kerámiahéj készítés egy ún. minimál invazív beavatkozás, ami azt jelenti, hogy csak nagyon kevés foganyagot (zománcot) kell hozzá megcsiszolni. Ezáltal ez egy sokkal fogbarátabb megoldás, mint a korona, ami több foganyag feláldozásával jár.

Milyen esetekben lehet jó megoldás a héjkerámia? Megmutatjuk!

Esztétikai fogászati kezelések - fogfehérítés / Differental

Fogfehérítés

Az elfogyasztott ételeink, italaink mind közrejátszhatnak a fogak elszíneződésében. Ma már a különböző modern megoldásoknak köszönhetően akár egy óra alatt megszabadulhat az elszíneződésektől, és visszakaphatja fogai fehérségét.

Különböző fogfehérítő megoldások alkalmazhatóak, ilyen például az ún. hideglámpás eljárás, illetve rendelőnkben lehetőség van a gyökérkezelés miatt elszíneződött fogak belső fehérítésére is.

Sokan tartanak a fogfehérítő kezeléstől, pedig a modern megoldások nem károsítják a fogakat, cserébe megszüntetik azokat az esztétikai problémákat, amik miatt eddig nem mert mosolyogni!

Esztétikai fogászati kezelések  - mosolytervezés / Differental Fogorvosi Rendelő

Mosolytervezés – Próbamosoly

A Mosolytervezés és a hozzá kapcsolódó próbamosoly készítés az egyik legmodernebb fogászati technológia, komoly 3D tervezést és szakértelmet igényel.

A tökéletes végeredmény érdekében számos háttéralkalmazást és szoftvert használunk, amellyel a beavatkozás előtt lehetősége van megtekinteni a várható végeredményt. Első alkalommal a mosolygáskori mimikai paramétereket rögzítjük egy rendelői fotózás során, majd mosolytervező szoftver segítségével vizualizáljuk a várható végeredmény. Az elkészített terv alapján 3D nyomtató segítségével fogpróbát nyomtatunk, amit Ön be is tud próbálni azelőtt, hogy a valódi kezelés elkezdődött volna.

A mosolytervezést azokban az esetekben szoktuk javasolni, amennyiben frontfogakat, mosolyvonalat érintő fogakat szeretnénk helyreállítani.

Az esztétikai kezelések során az együtt megtervezett mosolyért dolgozunk, hogy Ön mihamarabb visszanyerje önbizalmát és magabiztos megjelenését.

Esztétika fogászati kezelések

Válasszon esztétikai fogászati kezeléseink közül!

 

Porcelán héj
Azonnali fogpótlás
Fémmentes korona
Mosolytervezés
Próbamosoly
Fogfehérítés

Alapító orvosaink

Dr. Nagy Pál parodontológus / Differental fogorvosi rendelő

Dr. Nagy Pál

implantológus, parodontológus fogszakorvos

Dr. Nagy Zsolt

fogszakorvos, digitális és esztétikai fogászat

Online bejelentkezés

Adatvédelem

13 + 12 =

Kapcsolat

1015 Budapest, Csalogány u 26.

+36309605255
differental.hu
info@differental.hu