3D tervezés - Kiszámítható végeredmény

Fogorvosi rendelőnk “okos rendelő”: a legkorszerűbb digitális megoldásokkal dolgozunk, annak érdekében, hogy a lehető legprecízebb és legpontosabb kivitelezést tudjuk nyújtani pácienseinknek. 

Online bejelentkezés

Miért van szükség a 3D tervezésre?

Mi a szoftveres tervezést a precizitás mellett azért is szeretjük és preferáljuk, mert használatával sokkal kiszámíthatóbb lesz a végeredmény. A páciensek előre láthatják, sőt, be is próbálhatják az új mosolyukat mielőtt belevágnának a kezelésbe. Így nő a biztonságérzetük, és minden esetben elégedetten távoznak a rendelőből.

Szintén fontos tényező az idő: a számítógépes megoldásokkal Önnek sokkal kevesebb időt kell a székben töltenie, a fogászati beavatkozás ideje jelentősen csökkenthető!

Számítógép tervezi a fogpótlást? Így készül a fogászati korona az okos rendelőben

Milyen esetben használjuk a digitális tervezést?

Mitől digitális egy fogászat? / Differental Fogorvosi Rendelő

Implantáció – Fogbeültetés

A navigált beültetés során olyan szoftvereket használunk, ami egyrészt lemodellezi 3D-ben a páciens állkapcsát, másrészt aminek segítségével meg tudjuk tervezni az implantátum ideális pozícióját a csontban. A precíz kivitelezéshez 3D nyomtatóval kis sablonokat készítünk, amik a páciens fogára ráhelyezve műtét közben vezetik a fúrófejet – ezáltal 100%-ban lekövethető és megvalósítható a 3D tervezés során demonstrált végeredmény.

Esztétikai fogászat

Ha esztétikai beavatkozásról van szó, például héjkerámia készítésről vagy egy nap alatt elkészülő fogászati koronáról, akkor a digitális mosolytervezéssel előre tudjuk vizualizálni a páciens számára a kívánt eredményt. A tervezési szakaszban átbeszéljük, milyen fogszín és -forma lenne a legideálisabb, mi valósítható meg és mi az, amit nem ajánlunk.

A tervek alapján 3D nyomtató segítségével fogpróbát készítünk, amit Ön be tud próbálni és ezáltal el tudja dönteni, hogy a kezelést szeretné-e, valóban erre vágyik-e. Ez még nagyobb biztonságot jelent mind a páciensnek, mind az orvosnak.

A digitális technológiának köszönhetően akár 1 nap alatt el tudjuk készíteni a szükséges új fogászati héjat, valamint koronát, ami korábban heteket is igénybe vehetett.

Mire nyújt megoldást a 3D fogászati technika?

Precizitás

A számítógéppel tervezett fogászati beavatkozások kiszűrik az emberi hibalehetőséget, ezáltal sokkal pontosabb, precízebb végeredményt tudunk készíteni. Természetesen a gépeket is mi, fogorvosok kezeljük, a szakmai tapasztalatot és tudást nem tudja helyettesíteni egyik okos eszköz sem, de abban segítenek, hogy precíziós pontossággal tudjunk koronát vagy héjat készíteni.

Gyorsaság

A digitális lenyomatnak és a szoftveres tervezésnek köszönhetően lecsökkenthető a székben töltött idő.

Kényelem

A digitális megoldások, például a digitális lenyomat egyáltalán nem jár kényelmetlenséggel, nincs szükség a kellemetlen lenyomatanyagra. A modern eszközöknek hála a lehető legkényelmesebb élményt kapja nálunk.

Kiszámítható végeredmény

A számítógépes tervezésnek köszönhetően Ön előre láthatja a megálmodott új mosolyát. Csak az készül el, amit valóban megfelelőnek talál.

Számítógéppel tervezett fogászati korona – Miért jobb?

Okos rendelő – Ilyen a legmodernebb fogorvosi rendelő 2020-ban

Online bejelentkezés

Adatvédelem

3 + 3 =

Kapcsolat

1015 Budapest, Csalogány u 26.

+36309605255
differental.hu
info@differental.hu