Orbán Betti

fogászati asszisztens

Orbán Betti vagyok fogászati asszisztens. Egész eddigi életem során a másoknak való segédkezés okozta a lelki boldogságom, a tudat, hogy jót cselekedhetek és általa örömet szerzek embertársaimnak, hatalmas megnyugvást ad számomra.

Orbán Betti fogászati asszisztens/ Differental fogorvosi rendelő

ONLINE BEJELENTKEZÉS

Több évnyi edzőteremben eltöltött idő után úgy éreztem, hogy kell valami új kihívás az életembe, valami számomra innovatív szakma, amibe ugyanúgy beletudom tenni szívem-lelkem, ahol ismételten másoknak segíthetek, hiszen mi jobb annál, mint adni? Hosszabb elmélkedés után döntöttem el, hogy a fogászat még az a hivatás, ami igazán érdekel, tetszik és magával  ragad. A fog egészsége és szépsége. Az alkotás, mivel szereteted kifejezed, a gyógyítás, mivel lelkedet felemeled.

Kis idő után maga a sors küldött a Differental Fogorvosi Rendelőbe. Óriási megtiszteltetés volt számomra, hogy egy ilyen magas színvonalú fogászaton dolgozhatok, ahol kimagasló tudású profi szakemberek vesznek körül. Elképesztően motiváló és izgalmas volt egy teljesen új munkakörbe belecsöppeni. Számos olyan eszköz található a rendelőben, ami Magyarországon csak nálunk érhető el. 

Bámulatos végignézni minden munkafolyamatot, amit az orvosok képesek megvalósítani az egyedi és korszerű technikáknak köszönhetően. Egy lenyűgöző digitális világ, amiben részed lehet neked is, ha eljössz hozzánk. 

Online bejelentkezés

Adatvédelem

7 + 13 =

||divi||400

Kapcsolat

1015 Budapest, Csalogány u 26.

+36309605255
differental.hu
info@differental.hu