Füzesi Adrienn

dentalhigiénikus

Füzesi Adrienn vagyok, klinikai fogászati higiénikus. 2012 óta dolgozom fogászati asszisztensként, a dentalhigiénikusi képesítést egy évvel később szereztem meg. A páciensek velem a kezelőszék mellett, valamint fogkő-eltávolítások és fogfehérítések során találkozhatnak.

Füzesi Adrienn dentalhigiénikus / Differental fogorvosi rendelő

ONLINE BEJELENTKEZÉS

Már az egyetemi éveim alatt tudtam, hogy szeretnék a segítő szakmában elhelyezkedni, így találtam a fogászatra. A páciensek mosolyszépítő kezelések alkalmával átélt “wow” élményei rendkívül motiválóan hatnak rám!  Szerencsére a Differental rendelőben lehetőségem van a legkorszerűbb eszközökkel és megoldásokkal dolgozni. Szeretem, hogy bármit meg tudunk csinálni és ennek a jól működő rendszernek én is az aktív tagja vagyok.

Hiába dolgozom 10 éve az egészségügyben, mégis folyamatosan tanulok valami újat és fejlődök mind szakmailag, mind emberileg. A szabadidőmben is sok időt töltök önfejlesztéssel és önismerettel. Szeretek a kutyámmal sétálni a szabadban, de remek kikapcsolódás egy fárasztó nap után sorozatokat nézni.

Várom a találkozást a havi kontroll időpontok alkalmával!

Vélemények Füzesi Adrienn dentalhigiénikusról

Kérlek, adjátok át Dr. Nagy Zsoltnak, hogy nagyon profi munkát végzett! A fogaimat imádom, tökéletesek, teljesen élethűek a héjak. Mindenkitől folyamatosan kapom a bókokat. Zsolt mellett Adri, az asszisztense is nagyon kedves volt minden alkalommal. Azt sem hagyhatom ki, hogy telefonon is mindig nagyon segítőkészek voltak a lányok, és a rendelő is nagyon felszerelt és tiszta volt.

Minden ismerősömnek nagyon szívesen fogom ajánlani a rendelőt!

Evelyn

Én 2 dologtól félek a legjobban. A fogorvosoktól és a sötétségtől. Hogy az utóbbitól miért? Mert ki tudja hány fogorvos van a sötétben! Ám ezt a rettegést igyekeztem legyűrni a vállalhatatlan fogsorom miatt.

A modern eszközöknek és a profi szakértelemnek köszönhetően ma már egy gyönyörű mosoly tulajdonosa lehetek. Igazán hálás vagyok érte Nagy Zsolt doktor úrnak és a világ legkedvesebb asszisztensének, Adriennek. Örülök, hogy a legjobb helyre bukkantam 🙂

Deák Zsuzsanna

Ezúton is köszönöm még egyszer Dr. Nagy Zsolt profi munkáját. A recepciós hölgy és az asszisztens is végtelenül kedvesek. Csak ajánlani tudom Őket!

Szenyeri Balázs

Dr. Nagy Zsoltnál jártam a rendelőben. Zsolt kiváló fogorvos, gyönyörű munkát végzett, 100%-ban elégedett vagyok a végeredménnyel. Az asszisztense, Adri végig nagyon kedves és segítőkész volt. A rendelő nagyon jól felszerelt és tiszta, az egyeztetésekkor pedig minden munkatárs rendkívül segítőkész és kedves volt.:)

Kárpáti-Varga Evelyn

Online bejelentkezés

Adatvédelem

3 + 4 =

||divi||400

Kapcsolat

1015 Budapest, Csalogány u 26.

+36309605255
differental.hu
info@differental.hu