Dr. Nagy Zsolt Ph.D

fogszakorvos, digitális és esztétikai fogászat specialista

Dr. Nagy Zsolt vagyok, fogorvos, a Differental fogorvosi rendelő egyik alapítója. 2007-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán summa cum laude minősítéssel. Fő területem az esztétikai fogászat (mosolytervezés, kerámia héjak, azonnali fogászati koronák) és a helyreállító fogászati kezelések (fogtömés, fogászati koronák és hidak).

ONLINE BEJELENTKEZÉS

Szerencsésnek tartom magam, hiszen a munkám a hobbim, így a napom nagy részét annak szentelhetem, ami a leginkább érdekel! Célom, hogy a magyar páciensek is megtapasztalják a digitiális megoldásokkal járó előnyöket: a jelentősen megrövidült kezelési időt és a számítógépek nyújtotta precizitást.

A digitális eszközöknek köszönhetően minimális időt kell a fogászati székben tölteni, így figyelmét és idejét arra fordíthatja, ami valóban fontos Önnek! Egynapos fogpótlásainknak hála minden helyzetre tudunk megoldást nyújtani.

Tanulom és tanítom

Hiszem, hogy akkor tudok hatékonyan segíteni a pácienseimnek, ha naprakész tudással rendelkezem. Így rendszeres résztvevője vagyok a bécsi Ivoclar ICDE center és a helsinki Nordic Institute for Dental Education digitális fogászati továbbképzéseinek, valamint a Digital Dentistry Society éves kongresszusainak.

Közel 15 éve részt veszek az oktatásban a Semmelweis Egyetem Konzerváló Fogászati Klinikáján, a hallgatók az előadásokon és a fogászati gyakorlaton egyaránt találkozhatnak velem.

Emellett 2011 óta továbbképzéseket tartok fogorvosoknak a digitális fogászati megoldásokról (például mosolytervezés, azonnali fogászati koronák, egy ülésben elkészíthető fogászati koronák), többek között a szakmában prémium kategóriát képviselő Ivoclar Vivadent cégnek is.

A Dental World, a legnagyobb közép-európai fogászati szakkiállítás és kongresszus Digitális fogászati szekciójának 2019 óta, az Upgrade Kongresszus Digital & Ortho szekciójának 2022 óta vagyok témavezetője és előadója.

Tagságok

  • Magyar Esztétikai és Restauratív Fogászati Társaság – alapító tag
  • Digital Dentistry Society – rendes tag

Vélemények Dr. Nagy Zsolt fogorvosról

Csak a Differentalhoz! Nagy döntés, melyet több, mint 10 év alatt csak mellette tudtam meghozni! Őszintén hálás vagyok azért, hogy az első pillanattól kezdve hatalmas bizalmat tudtam érezni Dr. Nagy Zsolt és a csapata iránt.

Minden percben bebizonyosodott, hogy ebben a nyugodt, harmonikus közegben és összhangban a legminőségibb munkát kapom az extra modern technológiával és precíz munkavégzéssel. Egy kényelmes, tökéletesen illeszkedő, szép cirkon koronát kaptam nagyon rövid idő alatt, fájdalommentesen.Köszönöm még egyszer!

Zilizi Réka

Évek óta lelkesen járok hozzájuk, különösen Dr. Nagy Zsolthoz. Fájdalommentes, gyors kiszolgálás, biztonságban érzem magam és mindig a lehet legteljeskörűbb tájékoztatást kapom a lehetőségeimről, következő lépésekről. Csak ajánlani tudom mind a doktor urat, mind a rendelőt.

Veress Luca

Eddigi életem úgy telt, hogy rettegtem már a fogorvos gondolatától is, ami sajnos a fogaimon is meglátszott. A Differental rendelőjébe krízis helyzetben, erősen begyulladt foggal egy barátom közbenjárásával érkeztem.

Dr Nagy Zsolt és Kedves asszisztense Adrienn tíz perc leforgása alatt elfeledtette velem az összes traumát, amit az eddig általam felkeresett fogorvosi rendelőkben szedtem össze. Azóta már a hatodik kezelésen is túl vagyok, amit mindössze nyolc hét leforgása alatt hoztunk össze! Újra merek rendesen nevetni, kezd helyreállni az önbizalmam, amiért nagyon hálás vagyok!

Modern, profi csapat! Mindenkinek csak ajánlani tudom a Differentalt!

Farkas Zoltán

Nagyon köszönöm a Differental és Dr. Nagy Zsolt profizmusát. Csak ajánlani tudom, legközelebb és őket választom.

Németh Melinda

Én 2 dologtól félek a legjobban. A fogorvosoktól és a sötétségtől. Hogy az utóbbitól miért? Mert ki tudja hány fogorvos van a sötétben! Ám ezt a rettegést igyekeztem legyűrni a vállalhatatlan fogsorom miatt.

A modern eszközöknek és a profi szakértelemnek köszönhetően ma már egy gyönyörű mosoly tulajdonosa lehetek. Igazán hálás vagyok érte Nagy Zsolt doktor úrnak és a világ legkedvesebb asszisztensének, Adriennek. Örülök , hogy a legjobb helyre bukkantam 🙂

Deák Zsuzsanna

Én nagyon hálás vagyok Dr. Nagy Zsoltnak. A munkáját a legmagasabb szintű profizmus és maximalizmus jellemzi, emellett figyelmes, nyugodt és türelmes. Álommosolyom lett, pedig nem volt egyszerű dolguk az én fogsorommal. Ezért jár az elismerés.

Természetesen ehhez egy olyan tapasztalt és tündéri asszisztens is szükséges, mint Adri, akitől teljesen fájdalommentes fogkőleszedést és fogfehérítést is kaptam, gyönyörű eredménnyel. Szívből ajánlom őket mindenkinek!

Bíró Ágnes

Kb. 10 éve járok Dr. Nagy Zsolthoz, maximálisan elégedett vagyok vele, csak ajánlani tudom.

Bayer Anikó

Nagyon elégedett vagyok az orvosi ellátással és a recepciós kolléganők segítőkészségével, kedvességével.

Online bejelentkezés

Adatvédelem

9 + 11 =

||divi||400

Kapcsolat

1015 Budapest, Csalogány u 26.

+36309605255
differental.hu
info@differental.hu