Dr. Máriaföldy Kinga

fogorvos, fogmegtartó kezelések és esztétikai fogászat
Dr. Máriaföldy Kinga vagyok, fogorvos. A Differental Fogorvosi Rendelőben a fogmegtartó- és esztétikai kezelések alkalmával, valamint a mosolykorrekciók során találkozhatunk. Fő profilom a direkt héj és a fogfeltöltések készítése.
Dr. Máriaföldy Kinga fogorvos / Differental fogorvosi rendelő

ONLINE BEJELENTKEZÉS

Nálunk a gyógyítás szeretete családi hagyomány: a felmenőim mind orvosok voltak, a szüleim pedig mindketten fogorvosok, így nem is volt kérdés, hogy én is ezt a szakmát válasszam. Számomra a biztonságos közeg megteremtése a legnagyobb cél. Szeretem, ha a kezeléseim hatására eltűnik az évtizedes rettegés a pácienseim szeméből, és sikerül felülírnom a rossz emlékeket, a szorongást. Illetve nagy örömet okoz, amikor valaki a munkám hatására mer újra mosolyogni, boldogabb, vidámabb életet tud élni.

Általában könnyedén megtalálom a közös hangot a betegekkel, amihez az empatikus képességem és a türelmem is hozzájárul. Fő érdeklődési területem a direkt héjak készítése. Nagyon szeretek szobrászkodni, festeni, az itt elsajátított kézügyességet a munkámban is kamatoztatni tudom.

Amikor nem a kezelőszék mellett ülök vagy új, digitális fogászati megoldásokról olvasok, akkor regényeket bújok vagy nyelveket tanulok. Az alkotások mellett ezek azok, amik valóban kikapcsolnak, feltöltenek.

Vélemények Dr. Máriaföldy Kinga fogorvosról

Jó a csapatmunka, tetszik az, hogy a pácienst partnerként kezelik.

Nagyon elégedett vagyok az emberi és a szakmai hozzáállással is.

Nagyon kedves mindenki, mindig jókedvűek, segítőkészek.

Jó hangulatú, barátságosan berendezett rendelő, udvarias, segítőkész munkatársak és magas színvonalú, precíz szolgáltatás.

Nagy E. Dalma

Online bejelentkezés

Adatvédelem

8 + 6 =

||divi||400

Kapcsolat

1015 Budapest, Csalogány u 26.

+36309605255
differental.hu
info@differental.hu