Digitális fogászat Budapesten

A legmodernebb fogorvosi megoldások a precíz és kiszámítható végeredményért
Bejelentkezés

Digitális fogászati kezelések

Pontosabb, alaposabb tervezés és kivitelezés a fogorvosi kezelések során – meglepetések nélkül. 3D vizualizáció és azonnali megoldások.

Esztétikai fogászati kezelések

Természetes megoldások a tökéletesség jegyében. A 3D tervezéssel és a próbamosollyal garantáljuk Önnek az elégedettséget!

Alapító orvosaink

Dr. Nagy Pál parodontológus / Differental fogorvosi rendelő

Dr. Nagy Pál Ph.D

Implantológus, Parodontológus szakorvos

Dr. Nagy Zsolt Ph.D

Fogorvos, Digitális és Esztétikai Fogászat

Ismerd meg jobban a Differental Fogászati Rendelő csapatát!

Kattints az alábbi gombra és böngéssz szakembereink között!

Szolgáltatásaink

Esztétikai fogászat
Mosolytervezés
Fogpótlás
Implantológia
Parodontológia
Fogfehérítés

Okos rendelő Buda szívében

Amikor azt mondjuk, űrtechnológiát használunk, akkor nem szoktunk túlozni. Fogorvosi rendelőnkben számos olyan eszköz található, ami Magyarországon csak itt érhető el.

Mivel nyújt többet egy digitális fogászat?

  • Előre láthatja a végeredmény a 3D terveknek köszönhetően.
  • Nem csak megnézheti, hanem fel is próbálhatja a fogpótlást, MIELŐTT még elkészülne.
  • A fogászati koronát akár aznap el tudjuk készíteni a 3D gyártástechnológiának hála.

Összegezve: a munkafolyamat egyszerűbb, gyorsabb, könnyebb, precízebb.

Bejelentkezés

Segíthetünk? Kérjen időpontot online vagy keressen minket telefonon!

Legfrissebb bejegyzések

Miért NEM jó a multitasking?

Miért NEM jó a multitasking?

Kellően hozzá vagyunk szokva ahhoz, hogy több dolgot csináljunk egyszerre. A TV előtt ülve görgetjük a Facebook-ot, ahonnan az Instára megyünk át, majd vissza. Párhuzamos cselekvések százai vesznek körül a mindennapjainkban, hát még a munkában! A multitasking azonban...

Hogyan öljük meg nap, mint nap a kreativitást?

A kreativitás olyan emberi képesség, amire egyre inkább szükség van a munkaerőpiacon. Szükség van rá az alapoknál, a beosztottak munkájában, egészen a menedzsmentig. Mégis, sokan olyan viselkedésmintákat követünk, amik ellehetetlenítik a kreatív gondolkodást. Sokféle...

Vélemények

Csak a Differentalhoz! Nagy döntés, melyet több, mint 10 év alatt csak mellette tudtam meghozni! Őszintén hálás vagyok azért, hogy az első pillanattól kezdve hatalmas bizalmat tudtam érezni Dr. Nagy Zsolt és a csapata iránt.

Minden percben bebizonyosodott, hogy ebben a nyugodt, harmonikus közegben és összhangban a legminőségibb munkát kapom az extra modern technológiával és precíz munkavégzéssel. Egy kényelmes, tökéletesen illeszkedő, szép cirkon koronát kaptam nagyon rövid idő alatt, fájdalommentesen. Köszönöm még egyszer!

Zilizi Réka

Évek óta lelkesen járok hozzájuk, különösen Dr. Nagy Zsolthoz. Fájdalommentes, gyors kiszolgálás, biztonságban érzem magam és mindig a lehet legteljeskörűbb tájékoztatást kapom a lehetőségeimről, következő lépésekről. Csak ajánlani tudom mind a doktor urat, mind a rendelőt.

Veress Luca

Én 2 dologtól félek a legjobban. A fogorvosoktól és a sötétségtől. Hogy az utóbbitól miért? Mert ki tudja hány fogorvos van a sötétben! Ám ezt a rettegést igyekeztem legyűrni a vállalhatatlan fogsorom miatt.

A modern eszközöknek és a profi szakértelemnek köszönhetően ma már egy gyönyörű mosoly tulajdonosa lehetek. Igazán hálás vagyok érte Nagy Zsolt doktor úrnak és a világ legkedvesebb asszisztensének, Adriennek. Örülök, hogy a legjobb helyre bukkantam 🙂

Deák Zsuzsanna

Kapcsolat

1015 Budapest, Csalogány u 26.

+36309605255
info@differental.hu